Kryptinen otsikko

Puulaaki -sana viittaa kenties johonkin firmojen henkilöstökerhojen väliseen sählyrinkiin. Taisin tehdessäni nykyisten kotisivujen rungon ajatella, että se olisi hyvä tapa herättää mielenkiintoa ja samalla ilmaista otsikon alta löytyvät jutut monitahoisesti. Lukijat sen saavat arvioida.


Omat päätökset

Olen 21.2.2020 lähtien ns. vapailla markkinoilla ansiotyön suhteen. Niin olen viimeksi ollut vuonna 2003, vuoden alusta elokuun loppupuolelle asti. Syy asioiden laitaan on molemmilla kerroilla ollut työnantajan toiminnassa. Minä olen sitten itse todennut, että tämä oli tässä ja irtisanouduin itse. Molemmilla kerroilla oli kyse yli kymmenen vuoden työsuhteista. Jos muita yhtäläisyyksiä etsii, niin molemmissa tapauksissa olin toiminut työpaikan luottamusmiehenä juuri ennen lähtöä. Molemmilla kerroilla samalla lähti paljon pidempiaikaista ja syvällistä tietoa kyseisen työpaikan ja toimintaympäristön asioista.


Tulevat haasteet

Tässä iässä kerkiää mielestäni vielä hyvin tehdä yhden uuden pidemmän työuran. Olen avoin mielenkiintoisille ajatuksille ja tarjouksille. Sen voin suoraan sanoa, että pelkästään pikkuseikkojen kanssa näpertely ei ole minun juttuni. Vaikka kyllähän niidenkin täytyy oikein mennä. Minua kiinnostaa sellaiset tehtävät, joissa saa laajasti laittaa omaa lusikkaa soppaan ja ottaa kokonaisvastuuta prosesseista.

Arvostamiani asioita:

  • rehellisyys, luottamus ja arvostus
  • eettisyys ja ekologisuus yhdistettynä taloudellisuuteen